Make your own free website on Tripod.com

E-BUSINESS

 

Welkam..welkam..

dalam page ni terdapat peluang untuk korang memenuhkan poket korang...mesti korang nak kan..so tunggu apa lagik...

 

PROGRAM PERTAMA

REQUIREMENT

1. Pc

2. Internet Access

3. CC bulih jugak

Korang akan dibayar untuk setiap e-mail yang korang bukak dan baca... bayaran untuk korang akan bertambah jika korang dapat mencari downline utk korang... so tunggu apa lagi...klik link dibawah ni utk register....semuanya adalah percuma..cuma korang perlu register ngan depa tu kay...

Bayaran bagi setiap e-mail yg korang bukak adalah

korang                0.05 dollar untuk 1 e-mail

Downline korang  0.03 dollar untuk 1 e-mail

so katalah korang bukak 10 e-mail sehari dan downline korang bukak 10 jugak maka jumlah kesemua yg korang dapat ialah

 

   Korang                        0.05 x 10 = 0.50 x RM 3.8 = RM 1.90

   Dowline korang 1 orang   0.03 x 10 = 0.3 x RM3.8= RM 1.14

Maka jumlah yang korang dapat  pada ari tu ialah RM 3.04

Jadik bukan susah pun nak dapat duit...lagi banyak downline korang maka lagi banyak ler duit yg korang dapat so tunggu apa lagi.......

Berita Terkini

Skang ni MintMail.com tidak lagi memulakan operasi kerana diorang sedang menunggu keahlian mereka mencecah 250,000 orang...jadik sekarang adalah peluang keemasan korang untuk mengisi poket korang... now it's up to u all now ... so be smart  

                                   REGISTER

PROGRAM KE DUA - RECOMMENDED

Ok ..program ini adalah serupa dengan spedia..tapi program ni lebih menyenangkan hati anda...coz takder ad bar yg besar cam spedia tuh.....bayaran nyer pulak kira lagi ok dari spedia..coz dia terus kredit kan account korang semua dengan USD....takder ler pakai point cam spedia tuh...dia punya ad bar pun kecik jer..dan ad bar tu akan berkelip kalau ada ad untuk korang tengok...setiap ad yg korang tengok itu akan dibayar...ala takkler susah kalau setakat tengok ad tu tul tak..sambil korang dok chat ker..surf net ker...download mp3 ker..etc bulih lah korang luangkan masa 1 minit utk tengok ad tu kay...

Ok ni adalah ad bar yg saya maksudkan

   haaa kan kecik tu...ad bar tu akan lepak kat situ jer tanpa ganggu korang....kalau ada ad maka dia akan blink ler..so korang just double klik jer kat icon tuh...tengok add tu and turn power off balik dan teruskan kerja korang......dan haa satu lagik semua bayaran adalah worldwide..dan bayaranyer adalah dalam bentuk cheque...dan bayaran tidak akan dibuat selagi jumlah wang korang semua tidak mencecah kepada USD 50.00 ....ok korang berminat tak...

kalau korang berminat ni caranya...

Step 1 ;

Korang kena register dulu dengan Adsenger nih...lepas korang register depa ni akan hantar activation code kat address e-mail yang korang bagi...korang enter activation  code tuh...korang register pakai link kat bawah kay...

 

Step 2 ;

Korang download Adsenger bar tuh...then setup kat korang punya komputer....then wallaaaaaa..it's done....and it's aliveee...it's aliveee....begitu jugak ngan duit korang heheh maka bertambah alive lah...

 

Ni adalah bayaran yang akan korang terima

 

Questions Answered

Amount Earned USD

8

10.00

7

7.50

6

5.00

5

2.50

4

1.50

3

1.00

2

0.50

1

0.25

Oklah...katakan korang jawab soalan depa tu 6 soalan dalam masa sejam...

so korang akan dapat sebanyak USD 5.00...then kalau convert ngan RM

5.00 x 3.8 = RM 19.00 1 Jam

 

So tunggu apa lagi act now for your money...money..money...

REGISTER FOR THE MONEY

PROGRAM KE TIGA - RECOMMENDED

Ok ni satu lagi program carik duit yg berasaskan e-mail...apa yang korang perlu buat ialah korang register ngan depa tu..ala cam korang register ngan hotmail, mailcity,waumail etc tuh...then bila korang dah register korang kena update profile korang....dalam ruangan profile ni korang bulih pilih jenis e-mail yg korang nak...samada dari kategori art, motorsport ker, computer ker etc.....lepas tu done....apa yang korang kena buat ialah korang kena klik link yang dihantar kepada korang tu dalam e-mail korang...dan akan buka new browser window..korang tunggu  jer kejap lepas tu tutup balik browser tu....dan satu lagik e-mail tu korang bulih jugak gunakanya sebagai e-mail peribadi korang...contohnya jaih@themail.com.. so tunggu apa lagi act now....

 

REGISTER

 

PROGRAM KE-EMPAT - VERY RECOMMENDED

Ok dalam program korang semua akan dibayar dengan tinggi sekali......dalam program ni..korang akan dibayar dengan harga USD 10.00 per e-mail.....mesti korang tak caya kan...tapi kalau korang nak percaya korang kena register dulu..bak kata orang muda belum try belum tahu......ok...so ni stepnya

 

Step 1

 dalam  program ni korang dikehendaki mensubmit e-mail add korang kepada depa ni.. ala bukan susah..korang pegi jer hotmail ker etc then korang buat satu e-mail account yg baru khas utk program ni..then korang submit ler e-maill add yg baru tu

 

Step 2

so lepas tu korang kena log in.. then korang update profile korang..dan satu lagik program ni bayar worldwide..so korang tak payah runsing kalau duit korang tak sampai kay..so tunggu apa lai..den dah daftar dah..korang bila lagik..takkan nak biar den sorang jer kaya heheh....ok so act now dan satu lagik..program ni jugak sesuai untuk user yang menggunakan cyber cafe 

 

 

 

REGISTER