Make your own free website on Tripod.com

XTVT

Ok disini akan diceritakan serba sedikit aktiviti yg kawe join..

Pada 1/9/2000

- kawe telah pergi join bebudak motor pegi ke Stong Hill Resort..tapi kawe pegi ngan van...motor simpan kat rumah.. hehe biasakler utk standby takut-takut ada kejadian yg tak diingini..kami bertolak dari Pulai Chondong kira-kira pukul 11.00 pagi dan sampai lebih kurang pukul 1.30 tgh. Masa on the way tu takder kejadian yg tak diingini berlaku..semua selamat sampai ke destinasi..kami lepak kat situ sampai pukul 3 lebih dan bertolak balik.. dan tak sampai 5 km dah ada satu motor yg xcdent.dalam 1 kilo kedepan ada satu lagik xcdent jugak...yg satu tu emergency brek atas pasir...terus tergolek dan satu lagi time layan korner..terus terbang..tu ler kalau nak layan korner jgn guna rim aloi..haa kan dah terbang kan..penunggang pertama tu cedera sikit jer...ala biasakler stiker baru dan yg layan korner tu nasib baik..motor masuk longkang besar tapi tuan ok jer..selamat ngko. Pada ari tu bilangan motor jam tak yah nak kira..apo laaa..pakai ekzos modified tapi main jet tak tukar.

Kat ni dulu dan gambornyer akan menyusul tak lama lagi..so tunguuuuuu

 

Program Ari Minggu

- Tiap-tiap jumaat kalau takder program pergi jalan-jalan, kitaorang akan pegi ke Trek Go-Kart kat Gunong Bachok..bukan aper sajer pege nengok bebudak yg naik motor cub layang trek...motor cub yg biasaknyer masuk ialah YAMAHA SS,SS TWO, 125Z, SUZUKI RG, RGV dan juga HONDA EX-5.

 

   GAMBAR-GAMBAR